Allemaal missen we onze vrijheid. Met de nieuwe maatregelen in de 1,5 metersamenleving wordt die deur langzaam opengezet. Echter is het op sommige plekken niet altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Het dragen van een mondkapje helpt dan om op een verantwoorde manier onze vrijheid terug te krijgen en onszelf en anderen te beschermen. Mondkapjes kunnen helpen om besmetting tegen te gaan. Op die manier wordt het weer mogelijk om verantwoord met het openbaar vervoer te reizen, te shoppen of een bezoekje aan de bioscoop te brengen.

Het dragen van een mondkapje voelt misschien on-Nederlands, maar hierdoor beschermen we niet alleen onszelf, maar vooral ook elkaar. Samen worden we zo deze crisis de baas. Door de toevoeging van een extra filter, ben je beter beschermd tegen virussen. Dat onderscheidt dit mondkapje van andere (wegwerp) varianten.

We begrijpen dat het dragen van een mondkapje oncomfortabel of onwennig kan zijn. De mondkapjes van Coveryourself zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen, dat lekker luchtig is en blijft ademen. Het is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten op je gezicht voor een optimale bescherming en maximaal draagcomfort. Bovendien kun je de touwtjes op twee manieren bevestigen, namelijk door middel van een bijgeleverde draadstopper of door ze te strikken, net wat jij het fijnste vindt.

De mondkapjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, afgestemd op de huidige trends. Als je een mondkapje gaat dragen, kan het maar beter mooi zijn! Onze collectie bestaat uit drie verschillende lijnen, waardoor er altijd een mondkapje bij zit die bij jouw stijl past. Bovendien is het mogelijk om de mondkapjes volledig te laten personaliseren, bijvoorbeeld in de huisstijlkleur en met het logo van je bedrijf.

Met jouw aankoop steun je ook een door jou gekozen goed doel, want dat vinden we belangrijk! Van elk verkocht mondkapje gaat 20% van de opbrengst naar het doel van jouw keuze die hard getroffen zijn door de coronacrisis, zodat ook zij hierna de draad weer op kunnen pakken, of doelen die het, vooral in deze tijd, extra kunnen gebruiken. Hoe mooi is dat?! Want het verschil, maken we samen…