Terug naar normaal

Om weer terug te kunnen naar een ‘normale’ samenleving, moet iedereen zich aanpassen. En terug naar normaal, dat willen we toch allemaal? Door het dragen van een mondkapje kunnen we weer op een verantwoorde manier shoppen, naar de bioscoop gaan of met het openbaar vervoer reizen. En als je dan een mondkapje gaat dragen, kan het maar beter mooi zijn! Daarom zijn onze mondkapjes gemaakt van mooie stoffen in egale kleuren of hippe dessins, volledig gebaseerd op de trends van nu. Dankzij onze wisselende collectie, zit er altijd iets bij wat jou aanspreekt!

De Rijksoverheid heeft de belangrijkste punten met betrekking tot het verplicht dragen van een mondkapje voor je op een rij gezet:

  • Bij elke reis in het ov heb je een nieuw of gewassen mondkapje nodig. Dus als je in de ochtend én in de middag of avond reist, heb je twee mondkapjes nodig, of je moet het tussendoor goed wassen.
  • Zonder mondkapje kom je de trein, bus, tram of metro niet in.
  • Het advies is om het mondkapje in het ov zo min mogelijk af te zetten.
  • Een zakdoek voor je mond knopen is niet voldoende omdat die niet goed aansluit op je gezicht.
  • Een herbruikbaar mondkapje moet je zo steriel mogelijk bewaren. Bijvoorbeeld in een afgesloten zakje.

Let op: het dragen van een mondkapje geeft nooit een 100% garantie tegen besmetting door een virus. De mondkapjes van Coveryourself zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor medische doeleinden.