Veiligheid

Samen voor een veilige samenleving. Daar streven wij allemaal naar. Door het dragen van mondkapjes beschermen we niet alleen onszelf, maar vooral elkaar. Zo kunnen we er samen aan bijdragen dat het virus wordt ingedamd en dat het weer mogelijk wordt om openbare ruimtes met meerdere personen te bezoeken. Daarbij is het wel belangrijk dat je de mondkapjes op de juiste manier gebruikt. Raak het mondkapje tijdens het dragen ervan NIET aan. Doe je dat per ongeluk wel, pas dan altijd handhygiëne toe, dus handen wassen of desinfecteren.

De filters moeten na gebruik van maximaal 72 uur vervangen worden. De stoffen buitenkant is uitwasbaar. Bekijk de blog over het wasvoorschrift voor een uitgebreide uitleg over hoe en hoe vaak je het mondkapje het beste kunt wassen. Na het dragen van het mondkapje kun je deze het beste in een plastic zak of af te sluiten bakje doen of direct uitwassen. Let daarbij op dat je bij het afdoen van het mondkapje deze alleen vast pakt bij de koordjes, dus NIET het mondkapje zelf aanraken. Pas daarna altijd handhygiëne toe, dus handen wassen of desinfecteren.

Let op: het dragen van een mondkapje geeft nooit een 100% garantie tegen besmetting door een virus. De mondkapjes van Coveryourself zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en niet geschikt voor medische doeleinden.